Skirstyti pagal:
5.2 pH Stabilizatorius

5.2 pH Stabilizatorius

€17,50
Patentuotas maistinių fosfatinių buferių mišinys, skirtas užmaišymo pH lygiui užfiksuoti.Nebereikia spėlioti, kaip naudojant alaus druskas ir rūgštis sureguliuoti pH.Mažina apnašų susidarymą šilumokaičiuose, fermentatoriuose ir statinėse.Optimizuoja fermentinį salyklo aktyvumą, padeda skaidrinti...
Airi?ka kerp? smulkinta 30g.

Airiška kerpena 30g

€3,00
Padidina mielių gyvybingumą fermentacjos metu, gerina alaus skaidrumą. Dozavimas: 1/4 arbatinio šauktelio į 23L misos. Tipinė dozė 3g.-20L Pilti į verdančia misą 10-15 min iki pabaigos. Laikyti 5-20 laipsnių temperatūroje,...
Amerikietiško ąžuolo drožlės (vidutiniškai skrudintos)

Amerikietiško ąžuolo drožlės (vidutiniškai skrudintos)

€1,50 – €3,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Put? slopintuvas Anti-Foam 100ml

Anti-Foam

€8,95
Anti-Foam putų slopintuvas. Silicio pagrindo produktas. Saugo nuo putų susidarymo distiliavimo metu. Visiškai bekvapis, beskonis ir visiškai neutralus. Kiekis 100ml.
Bentonite 100g.

Bentonite 100g

€3,95
Padeda nuskaidrinti drumstą vyną. Naudoti prieš fermentacijos pradžią. Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis 5 litrams vyno. Įmaišyti į puse stiklinės virinto vandens ir leisti nusistovėti 15-30 min. Laikyti vėsioje sausoje vietoje....
Burbono Vanilės ankštis

Burbono Vanilės ankštis

€9,95
Burbono Vanilės ankštis. 1vnt. Svoris apie 4g. Dėl savo aromato vertinama vanilė naudojama kulinarijoje,Ji ramina, skatina apetitą ir virškinimą, desertams suteikia subtilų kvapą.Naudojama kraftinio alaus gamyboje. Dažniausiai Imperiniuose Stautuose ir Porteriuose.
Campden 100g.

Campden 100g

€4,50
Milteliai. Sudėtyje yra kalio metabisulfito. Jis naudojamas siekiant užkirsti kelią sulčių/ vyno/ alaus oksidacijai, žudyti vaisių laukines mieles ir sustabdyti fermentacijos procesą. Dozavimas: sterilizuoti misą/vyną: 1 g/10 l. Dozavimas sterilizuojant...
Cukranendri? Cukrus

Cukranendrių Cukrus 1kg

€4,00
Neapdorotas (nerafinuotas) cukranendrių rudasis cukrus. 1kg.
Dekstroz?

Dekstrozė

€4,00 – €10,50
 Dekstrozė naudojama įvairiems aludarystės procesams, nuo tankio kėlimo iki karbonizacijos.
Kalcio sulfatas (Gipsas) 1kg

Kalcio sulfatas

€3,00 – €9,95
Kalcio sulfatas (Gipsas)
Karti apelsino ?ievel? (susmulkinta) 100g.

Karti apelsino žievelė 100g

€3,70
Karčiojo apelsino žievelė. Aludariai ją dažniausiai naudoja Witbier alui gaminti, tačiau ją taip pat galite pamatyti ant šviesaus arba Tripel stiliaus alaus etikečių. Įdėkite virimo pabaigoje.
Klarvit

Klarvit

€9,95
Klarvit - skaidriklis. Universalus ir akimirksniu išsiskiriantis 2 komponentų (kieselsolis, želatina) skaidrinamasis skystis vynui, alui ir sultims! Išgryninamas per 6-24 val. Sudaro kietas nuosėdas. Sudėtyje yra 2 x 50 ml,...
Lactol 80%

Lactol 80%

€5,95
Lactol - Lacto rūgštis 80%. 100ml. Rekomenduojamas vyno ir alaus rūgštingumui didinti. Taip pat tinka baigusiam fermentuotis vynui.Dozavimas: 12,5 ml (= 15 g) / 10 l padidina rūgštingumą 1 g/l.
Laktoze. Pieno cukrus.

Laktozė

€2,50 – €7,50
Laktozė (pieno cukrus) naudojama suteikti saldumo alui. Laktozė yra nefermentuojama.
Prancūziškos ąžuolo drožlės (lengvai skrudintos)

Prancūziškos ąžuolo drožlės (lengvai skrudintos)

€1,50 – €3,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Prancūziškos ąžuolo drožlės (stipriai skrudintos)

Prancūziškos ąžuolo drožlės (stipriai skrudintos)

€1,50 – €3,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Saldaininis cukrus (rudas)

Saldaininis cukrus (rudas)

€3,50 – €25,00
 Originalus saldainių cukrus, kurį naudoja daugelis Belgijos alaus daryklų. Prideda alaus unikalų skonį. Taip pat labai tinka vynams, likeriams ir pyragams gaminti arba gaminti savo serbentų sirupą.
Saldi apelsino žievelė 100g

Saldi apelsino žievelė 100g

€3,70
Saldžiųjų apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį ir aromatą. Įdėkite virimo pabaigoje.
Želatina 20%

Želatina 20%

€5,50
Želatina 20%, skysta, 100ml. Specialiai naudojamas vynų, sulčių ir kt. skaidrinimui. Pageidautina naudoti kartu su kieselsoliu (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos, įpilti atskirai). Greitai nuskaidrėja, mažai nusėda. Lengviau naudoti...