Skirstyti pagal:
5.2 pH Stabilizatorius
€18,90
5.2 pH Stabilizatorius Patentuotas maistinių fosfatinių buferių mišinys, skirtas užmaišymo pH lygiui užfiksuoti.Nebereikia spėlioti, kaip naudojant alaus druskas ir rūgštis sureguliuoti pH.Mažina apnašų susidarymą šilumokaičiuose, fermentatoriuose ir statinėse.Optimizuoja fermentinį salyklo...
Airiška kerpena
€3,90
Airiška kerpena (Irish Moss) Padidina mielių gyvybingumą fermentacjos metu, gerina alaus skaidrumą. Dozavimas: 1/4 arbatinio šaukštelio į 23L misos. Tipinė dozė 3-4g. Į 20L. Pilti į verdančią misą 10-15 min...
Alfa Amilazė
€2,90
Alpha Amilazė. 12g Distiliatoriaus fermentas alfa-amilazė - tai bakterinės kilmės miltelių pavidalo fermentas alfa-amilazė, skirtas gelifikuotam krakmolui suskaidyti (arba suskystinti) iki trumpos grandinės dekstrinų ir paprastųjų cukrų prieš sucukrinimą gliukoamilaze...
Amerikietiško ąžuolo drožlės (vidutiniškai skrudintos)
€2,00 – €5,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Anti-Foam
€9,00
Anti-Foam - Putų slopintuvas
Silicio pagrindo produktas. Saugo nuo putų susidarymo distiliavimo metu. Visiškai bekvapis, beskonis ir visiškai neutralus. Dozavimas: keletas lašų/1 litrui.
Pakuotė: 100ml.
Ascorvit
€5,90
Ascorvit - Askorbo rūgštis (vitaminas C)
Stiprus antioksidantas. Naudojamas sulčių, vyno ir alaus oksidacijai išvengti. Dozavimas: 0,5g/10l sulčių, alaus ar vyno. Dedamas prieš pilstant į tarą.
Pakuotė 100g.
Bentonitas
€3,50
Natrio bentonitas (sodium bentonite) - Skaidrintojas Padeda nuskaidrinti drumstą vyną arba sidrą. Naudoti prieš fermentacijos pradžią. Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis 5 litrams vyno arba sidro. Įmaišyti į puse stiklinės virinto...
Biersol
€4,50
Biersol - Alaus skaidriklis Specialus silicio dioksido tirpalas, pagerinantis alaus misos baltymų, vadinamųjų karštųjų nuosėdų, skaidrinimą.Dozavimas: Dozavimas: 3-5 ml/10 litrų. Įpilti virimo proceso pabaigoje. Taip pat gali būti naudojamas kaip...
Burbono vanilės ankštis
Burbono Vanilės ankštis Burbono Vanilės ankštis. Dėl savo aromato vertinama vanilė naudojama kulinarijoje. Ji ramina, skatina apetitą ir virškinimą, desertams suteikia subtilų kvapą. Naudojama kraftinio alaus gamyboje. Dažniausiai Imperiniuose Stautuose ir Porteriuose....
Campden
€5,00
Campden - kalio metabisulfatas Milteliai. Sudėtis: kalio metabisulfitas. Jis naudojamas siekiant užkirsti kelią sulčių/ vyno/ alaus oksidacijai, žudyti vaisių laukines mieles ir sustabdyti fermentacijos procesą. Dozavimas: sterilizuoti misą/vyną: 1 g/10...
Cukranendrių Cukrus
€2,00
Neapdorotas (nerafinuotas) cukranendrių rudasis cukrus Tamsus cukranendrių cukrus, suteikia alui ir vynui specifinį skonį.Spalva: nuo rudos iki tamsiai rudos. Kadangi tai natūralus produktas, spalva gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo...
Dekstrozė
€4,00 – €11,00
Dekstrozė (gliukozė) Dekstrozė naudojama įvairiems aludarystės procesams, nuo tankio kėlimo iki karbonizacijos. Geriausiai fermentuojamas cukrus alaus gamyboje, nesuteikia pašalinių skonių. Taip pat tinka kombučai ruošti. Saldumas, palyginti su sacharoze (100)...
Fosforo rūgštis 75%
€7,00
Fosforo rūgštis 75% 75 % fosforo rūgštis yra įprasta alaus gamybos proceso sudedamoji dalis. Ši rūgštis gali būti naudojama misai parūgštinti (pH reguliavimui). Fosforo rūgštis padeda sumažinti misos ar misos pH...
Kadagio uogos
€3,50
Kadagio uogos. Pakuotė: 50g. Kadagio uogos suteikia gaivių, medžio natų, subtilaus citrusinių vaisių skonio ir prieskonių. Jos yra pagrindinė džino receptų sudedamoji dalis, taip pat gali būti naudojamos alaus receptuose,...
Kalcio Chloridas 34%
€3,50
Kalcio Chloridas 34% - Vandens modifikatorius Kalcio chloridas - dar vadinamas alaus druska, dažnai naudojamas komercinėse alaus daryklose. Kalcis padeda sumažinti misos pH, taip sukurdamas optimalią aplinką fermentams skaidyti grūdus....
Kalcio karbonatas
€3,00
Kalcio karbonatas 98% (Kreida) - vandens modifikatorius Kalcio karbonatas (E170 food grade) 98% yra populiariausias rūgštingumą mažinantis preparatas! (didina pH). Sudėtis yra ypač grynas kalcio karbonatas. Dozavimas: 6,5 g/10 l...
Kalcio sulfatas
€3,00
Kalcio sulfatas (Gipsas) - vandens modifikatorius Kalcio sulfatas skirtas mentalo rūgštingumui didinti (pH mažinti) ir vandens kietumui didinti. Alaus daryme kalcio sulfatas naudojamas norint reguliuoti vandens mineralinį profilį ir pasiekti...
Kalendros Sėklos
€1,80
Kalendros sėklos. Pakuotė: 50g. Kalendros sėklos suteikia alui aštraus citrusinių vaisių skonio. Tai vienas iš dažniausiai aludarių naudojamų prieskonių tiek kalėdiniam alui, tiek stipriam šviesiam alui gaminti. Taip pat dažnai...
Kalio chloridas
€5,00
Kalio chloridas - vandens modifikatorius Kalio chloridas 99 % yra balti bekvapiai milteliai, naudojami mineralinių medžiagų kiekiui alaus skystyje padidinti, kad alus įgautų norimas savybes. Naudojamas alaus gamybai kaip vandens...
Karti apelsino žievelė
€3,80
Karti apelsino žievelė. Pakuotė: 100g.
Karčiojo apelsino žievelė. Aludariai ją dažniausiai naudoja Witbier alui gaminti, tačiau ją taip pat galite pamatyti ant šviesaus arba Tripel stiliaus alaus etikečių. Įdėkite virimo pabaigoje.
Kieselsol
€6,00
Kieselsol - Vyno, sulčių, alaus skaidriklis. Pakuotė: 100ml. Silikagelis, ypač naudojamas vynui, sultims ir kt. skaidrinti. Dažniausiai jis naudojamas kartu su skysta želatina (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos,...
Klarvit
€10,90
Klarvit - skaidriklis. Universalus ir akimirksniu išsiskiriantis 2 komponentų (kieselsolis, želatina) skaidrinamasis skystis vynui, alui ir sultims! Išgryninamas per 6-24 val. Sudaro kietas nuosėdas. Sudėtyje yra 2 x 50 ml,...
Lactol - Lacto rūgštis 80%
€5,50
Lactol - Lacto rūgštis 80%
Rekomenduojamas vyno ir alaus rūgštingumui didinti. Taip pat tinka baigusiam fermentuotis vynui.Dozavimas: 12,5ml(=15g)/ 10l padidina rūgštingumą 1g/l.
Pakuotė: 100ml.
Laktozė
€2,50 – €7,50
Laktozė - Pieno cukrus Laktozė - tai piene esantis cukrus, kuris kartais dedamas į alų alaus gamybos proceso metu. Skirtingai nuo daugumos fermentuojamų cukrų, alaus mielės laktozės nesufermentuoja. Tai reiškia,...
Magnio Sulfatas
€3,50
Magnio Sulfatas - vandens modifikatorius Magnio sulfatas 99%, dar žinomas kaip Epsom salt - MgSO4 * 7H20, yra svarbus mineralas dėl savo poveikio misai ir misos pH. Jis naudojamas kaip...
Maltodekstrinas
€2,00 – €6,50
Maltodekstrinas yra sudėtingas angliavandenis, gaunamas iš krakmolo. Jis dažnai naudojamas kaip maisto priedas dėl savo neutralaus skonio, didelio tirpumo ir gebėjimo tirštinti bei stabilizuoti įvairius produktus. Aludarystėje naudojamas norint pridėti...
Natrio Bikarbonatas
€2,50
Natrio Bikarbonatas - vandens modifikatorius Natrio bikarbonatas - tai druska, naudojama mineralinių medžiagų kiekiui alaus skystyje padidinti, kad pagerėtų alaus kokybė ir būtų išgautos pageidaujamos alaus savybės. Padidina tamsaus alaus,...
Prancūziškos ąžuolo drožlės (lengvai skrudintos)
€2,00 – €5,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Prancūziškos ąžuolo drožlės (stipriai skrudintos)
€2,00 – €5,50
Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus sprendimas jums! Jos ne tik...
Ryžių lukštai
€1,50 – €4,00
Ryžių lukštai Gaminant alų iš salyklo ir esant dideliam kiekiui kviečių, avižų, rugių ar kitų grūdų be lukšto, filtro dugnas gali lengvai užsikimšti, todėl labai apsunkinamas salinimas. Ryžių lukštai yra...
Saldaininio cukraus sirupas (rudas)
€3,50
Belgiškas saldaininis (konditerinis) cukraus sirupas Originalus rudasis saldainių cukrus (candi sugar), kurį naudoja daugelis Belgijos alaus daryklų. Ypatingai Dubelių ir Tripelių gamyboje. Prideda alui unikalaus skonio. Taip pat labai tinka...
Saldaininis baltas cukrus
€2,00 – €20,00
Belgiškas saldaininis (konditerinis) cukrus - Candi sugar Originalus saldainių cukrus (candi sugar), naudojamas daugelyje Belgijos alaus daryklų. Suteikia alui nepakartojamą skonį. Dažniausiai naudojamas Tripelių ir kitų begliškų stipriujų elių gamyboje. ...
Saldaininis rudas cukrus
€2,00 – €20,00
Belgiškas saldaininis (konditerinis) cukrus - Candi sugar Originalus rudasis saldainių cukrus (candi sugar), kurį naudoja daugelis Belgijos alaus daryklų. Ypatingai Dubelių ir Tripelių gamyboje. Prideda alui unikalaus skonio. Taip pat...
Saldi apelsino žievelė
€3,80
Saldi apelsino žievelė
Saldžiųjų apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį ir aromatą. Įdėkite virimo pabaigoje.
Pakuotė: 100g.
Silicio Dioksidas
€3,00
Silicio Dioksidas - skaidriklis Silicio dioksidas (SiO2) paprastai naudojamas alaus gamybos procese kaip skaidrinamoji medžiaga. Jis padeda iš alaus pašalinti drumstumą sukeliančias daleles, tokias kaip mielės ir baltymai, todėl alus...
Sorbistat
€5,50
Sorbistat - Kalio sorbatas Stabilizatorius: apsaugo vynus ir sultis nuo fermentacijos. Taip pat naudojamas pieno produktuose. Granuliuotas, lengvai tirpsta. Vynui: visada naudokite šį produktą su tokia pat sulfitų (CAMPDEN) doze!...
Tannisol
Tannisol Tannisolis yra kompleksinis antiseptinio ir antioksidacinio poveikio produktas, skirtas vyno ir sulčių apsaugai.Naudojamas vyne, jis apsaugo nuo dažniausiai pasitaikančių vyno ydų, pvz., acto bakterijų ir rūdėtumo, ir apsaugo nuo...
Tannoblanc
€4,50
Tannoblanc - Taninai. Pakuotė: 20g.
Taninų junginys, ypač tinkamas baltiesiems vynams. Jis pasižymi labai geromis antioksidacinėmis savybėmis ir puokšte kitų gerinančių poveikių. Taip pat šiek tiek švelnina vyną. Dozavimas: 0,5-1g/10litrų.
Tartar
€7,00
Tartar - Kalio bitartratas Kalio bitartratas (dar vadinamas vyno akmeniu) yra natūrali medžiaga, kuri susidaro vyne dėl cheminių reakcijų tarp kalio ir vyno rūgšties. Nors dažniausiai pastebimas kaip bespalviai arba...
Želatina
€5,50
Želatina 20%, skysta, 100ml. Specialiai naudojamas vynų, sulčių ir kt. skaidrinimui. Pageidautina naudoti kartu su kieselsoliu (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos, įpilti atskirai). Greitai nuskaidrėja, mažai nusėda. Lengviau...
Zymex
€4,50
Zymex - Pektino fermentas
Fermentas pektinui skaidyti. Gali sutrumpinti sulčių spaudimo laiką iki 50% ir padidinti sulčių išeigą iki 10%. Geriausia laikyti šaldytuve. Dozavimas: 4 -8 g/10kg sulčių.
Pakuotė: 50g.