Fermentis

Skirstyti pagal:
SafAle K-97 

SafAle K-97

€3,00
Fermentis SafAle K-97 alaus mielės ALAUS MIELĖS ŠVELNIAM IR APYNIUOTAM ALUI.Vokiečių alaus mielės, suteikiančios subtilų fermentacijos pobūdį. Priklausomai nuo sąlygų linkusios pasižymėti gėlių ir subalansuotu vaisių charakteriu. Idealiai tinka subtiliam...
SafLager S-23 

SafLager S-23

€4,00
Sausos alaus mielės Fermentis SafLager S-23 SPRENDIMAS VAISIŠKIEMS IR APYNIŲ TURINTIEMS LAGERIAMSIš Berlyno (Vokietija) kilusios apatinės fermentacijos alaus mielės. SafLager S-23 rekomenduojamos vaisiškesniems ir labiau esteriniams lageriams gaminti. Dėl jų...
SafLager W-34/70 

SafLager W-34/70

€4,80
Sausos alaus mielės Fermentis SafLager W-34/70 STIPRIOS IR TVIRTOS LAGERIO MIELĖS, IDEALIAI TINKANČIOS NEUTRALIAM ALUI.Ši garsi alaus mielių padermė iš Weihenstephano (Vokietija) naudojama visame pasaulyje alaus pramonėje. SafLager™ W-34/70 leidžia...
SafAle S-33 

SafAle S-33

€2,30
Sausos alaus mielės Fermentis SafAle S-33 IDEALIOS MIELĖS APYNIŲ IR VAISIŲ SKONIO ALUI SUSTIPRINTI.Vaisiais varoma padermė, suteikia alui didelį skonį ir kūną. Idealiai tinka belgiškam eliui (Blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel...
SafAle US-05

SafAle US-05

€3,00
Amerikietiško elio mielės, iš kurių gaminamas neutralus, gerai subalansuotas, švarus ir traškus alus. Sudaro tvirtą putą. Idealiai tinka amerikietiško tipo alui ir stipriai apyniais pagardintam alui. Atenuacija: 78-82% Aukšta. Flokuliacija: Vidutinė  Alkoholio...
SafAle S-04 

SafAle S-04

€3,00
Sausos alaus mielės Fermentis SafAle S-04 Angliškos ale alaus mielės, žinomos dėl greitos fermentacijos. Subalansuotos vaisių ir gėlių natos. Dėl savo flokuliuojančių savybių yra linkusios gaminti skaidresnį alų. Idealiai tinka...
SafAle BE-134 

SafAle BE-134

€3,50
IDEALIAI TINKA SAUSAM IR AŠTRIAM BELGIŠKAM ALUI, PVZ., "SAISON".Ši tipiška alaus mielių padermė rekomenduojama gerai ataušinamam alui, suteikia vaisių, gėlių ir fenolinių natų bei sauso charakterio. Gaminamas labai gaivus alus,...
SafAle BE-256 

SafAle BE-256

€3,95
STIPRIAM ALUI SKIRTOS MIELĖSAktyvios sausos alaus mielės, rekomenduojamos fermentuoti įvairias belgiško tipo alaus rūšis, pavyzdžiui, "Abbey" stiliaus alų, garsėjantį vaisiškumu ir dideliu alkoholio kiekiu. Jos fermentuojasi labai greitai ir atskleidžia...