Prieskoniai ir Kiti Priedai

Skirstyti pagal:
Kalendros S?klos 50g.

Kalendra

€1,80
Kalendros sėklos Kalendra suteikia alui aštraus citrusinių vaisių skonio. Tai vienas iš dažniausiai aludarių naudojamų prieskonių tiek kalėdiniam alui, tiek stipriam šviesiam alui gaminti. Taip pat dažnai naudojama kvietiniuose aluose....
Kadagio uogos 50g.

Kadagio uogos

€3,50€3,00
Džiovintos kadagio uogos Šios uogos suteikia gaivių, medžio natų, subtilaus citrusinių vaisių skonio ir prieskonių. Jos yra pagrindinė džino receptų sudedamoji dalis, taip pat gali būti naudojamos alaus receptuose, kad...
Burbono Vanilės ankštis 

Burbono vanilės ankštis

€9,95€6,50
Burbono Vanilės ankštis Burbono Vanilės ankštis. Dėl savo aromato vertinama vanilė naudojama kulinarijoje. Ji ramina, skatina apetitą ir virškinimą, desertams suteikia subtilų kvapą. Naudojama kraftinio alaus gamyboje. Dažniausiai Imperiniuose Stautuose ir Porteriuose....
Prancūziškos ąžuolo drožlės (lengvai skrudintos) 

Prancūziškos ąžuolo drožlės (lengvai skrudintos)

€2,00 – €5,50
Lengvai skrudintos ąžuolo drožlės Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus...
Amerikietiško ąžuolo drožlės (vidutiniškai skrudintos) 

Amerikietiško ąžuolo drožlės (vidutiniškai skrudintos)

€2,00 – €5,00
Vidutiniškai skrudintos ąžuolo drožlės Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus...
Prancūziškos ąžuolo drožlės (stipriai skrudintos) 

Prancūziškos ąžuolo drožlės (stipriai skrudintos)

€2,00 – €5,50
Stipriai skrudintos ąžuolo drožlės Ar mėgstate ąžuolo skonį aluje, vyne ar likeryje, tačiau jums nepatinka investicijos, sudėtinga priežiūra ir rūpesčiai, susiję su ąžuolinių statinių naudojimu? Tuomet ąžuolo drožlės yra puikus...
Saldi apelsino žievelė 

Saldi apelsino žievelė

€3,80
Saldi apelsino žievelė - susmulkinta Saldžiųjų apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį ir aromatą. Įdėkite virimo pabaigoje. Pakuotė: 100g.
Karti apelsino ?ievel? (susmulkinta) 100g.

Karti apelsino žievelė

€3,80
Karti apelsino žievelė - susmulkinta Karčiojo apelsino žievelė. Aludariai ją dažniausiai naudoja Witbier alui gaminti, tačiau ją taip pat galite pamatyti ant šviesaus arba Tripel stiliaus alaus etikečių. Įdėkite virimo pabaigoje....
Apelsino žievelės, kalendra, kadagio uogos, vanilė ir kiti prieskoniai. Ąžuolo drožlės ir kiti priedai.