Skirstyti pagal:
Campden
€4,50
Campden - kalio metabisulfatas. Pakuotė 100g. Milteliai. Sudėtyje yra kalio metabisulfito. Jis naudojamas siekiant užkirsti kelią sulčių/ vyno/ alaus oksidacijai, žudyti vaisių laukines mieles ir sustabdyti fermentacijos procesą. Dozavimas: sterilizuoti...
Anti-Foam
€8,95
Anti-Foam putų slopintuvas.
Silicio pagrindo produktas. Saugo nuo putų susidarymo distiliavimo metu. Visiškai bekvapis, beskonis ir visiškai neutralus.
Kiekis 100ml.
Zymex
€4,95
Zymex - Pektino fermentas. pakuotė: 100g.
Fermentas pektinui skaidyti. Gali sutrumpinti sulčių spaudimo laiką iki 50% ir padidinti sulčių išeigą iki 10%. Geriausia laikyti šaldytuve. Dozavimas: 4 -8 g/10kg sulčių.
Lactol - Lacto rūgštis 80%
€5,50
Lactol - Lacto rūgštis 80%
Rekomenduojamas vyno ir alaus rūgštingumui didinti. Taip pat tinka baigusiam fermentuotis vynui.Dozavimas: 12,5ml(=15g)/ 10l padidina rūgštingumą 1g/l.
Pakuotė: 100ml.
Klarvit
€10,90
Klarvit - skaidriklis. Universalus ir akimirksniu išsiskiriantis 2 komponentų (kieselsolis, želatina) skaidrinamasis skystis vynui, alui ir sultims! Išgryninamas per 6-24 val. Sudaro kietas nuosėdas. Sudėtyje yra 2 x 50 ml,...
Ascorvit (Vit. C)
€6,00
Askorbo rūgštis (vitaminas C). Pakuotė 100g.
Naudojamas sulčių, vyno ir alaus oksidacijai išvengti. Dozavimas: 0,5g/10l sulčių, alaus ar vyno. Dedamas prieš pilstant į tarą.
Bentonitas
€3,50
Natrio bentonitas (sodium bentonite). Pakuotė: 100g. Padeda nuskaidrinti drumstą vyną arba sidrą. Naudoti prieš fermentacijos pradžią. Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis 5 litrams vyno arba sidro. Įmaišyti į puse stiklinės virinto...
Želatina
€5,50
Želatina 20%, skysta, 100ml. Specialiai naudojamas vynų, sulčių ir kt. skaidrinimui. Pageidautina naudoti kartu su kieselsoliu (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos, įpilti atskirai). Greitai nuskaidrėja, mažai nusėda. Lengviau...
Tannisol
€1,00
Tannisol. Pakuotė: 10g. Tannisolis yra kompleksinis antiseptinio ir antioksidacinio poveikio produktas, skirtas vyno ir sulčių apsaugai.Naudojamas vyne, jis apsaugo nuo dažniausiai pasitaikančių vyno ydų, pvz., acto bakterijų ir rūdėtumo, ir...
Tartar
€7,95
Tartar. Pakuotė: 100g. Tartaras- grynas kalkių akmuo. Dedamas į šviesesnės spalvos vynus, kad vynas būtų natūraliai stabilizuotas šalčiu: atšaldžius vyną iki < 4 °C ir įpylus tam tikrą kiekį tartaro(4...
Kieselsol
€6,00
Kieselsol - Vyno, sulčių, alaus skaidriklis. Pakuotė: 100ml. Silikagelis, ypač naudojamas vynui, sultims ir kt. skaidrinti. Dažniausiai jis naudojamas kartu su skysta želatina (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos,...
Tannoblanc
€4,50
Tannoblanc - Taninai. Pakuotė: 20g.
Taninų junginys, ypač tinkamas baltiesiems vynams. Jis pasižymi labai geromis antioksidacinėmis savybėmis ir puokšte kitų gerinančių poveikių. Taip pat šiek tiek švelnina vyną. Dozavimas: 0,5-1g/10litrų.
Sorbistat
€5,00
Sorbistat - Kalio sorbatas. Pakuotė: 100g. Stabilizatorius, apsaugo vynus ir sultis nuo fermentacijos. Taip pat naudojamas pieno produktuose. Granuliuotas, lengvai tirpsta. Vynui: visada naudokite šį produktą su tokia pat sulfitų...