Skirstyti pagal:
Campden
€5,00
Campden - kalio metabisulfatas Milteliai. Sudėtis: kalio metabisulfitas. Jis naudojamas siekiant užkirsti kelią sulčių/ vyno/ alaus oksidacijai, žudyti vaisių laukines mieles ir sustabdyti fermentacijos procesą. Dozavimas: sterilizuoti misą/vyną: 1 g/10...
Anti-Foam - putų slopintuvas
€8,50
Anti-Foam - Putų mažinimo priemonė Silicio pagrindo produktas. Saugo nuo putų susidarymo distiliavimo metu. Visiškai bekvapis, beskonis ir visiškai neutralus. Alaus ir vyno gamyboje "anti-foam" gali būti naudojamas: Fermentacijos metu,...
Lactol - Lacto rūgštis 80%
€5,50
Lactol - Lacto rūgštis 80%
Rekomenduojamas vyno ir alaus rūgštingumui didinti. Taip pat tinka baigusiam fermentuotis vynui.Dozavimas: 12,5ml(=15g)/ 10l padidina rūgštingumą 1g/l.
Pakuotė: 100ml.
Zymex
€4,50
Zymex - Pektino fermentas
Fermentas pektinui skaidyti. Gali sutrumpinti sulčių spaudimo laiką iki 50% ir padidinti sulčių išeigą iki 10%. Geriausia laikyti šaldytuve. Dozavimas: 4 -8 g/10kg sulčių.
Pakuotė: 50g.
Bentonitas
€3,50
Natrio bentonitas (sodium bentonite) - Skaidrintojas Padeda nuskaidrinti drumstą vyną arba sidrą. Naudoti prieš fermentacijos pradžią. Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis 5 litrams vyno arba sidro. Įmaišyti į puse stiklinės virinto...
Klarvit- skaidriklis
€11,90
Klarvit - alaus ir vyno skaidriklis Universalus ir akimirksniu išsiskiriantis 2 komponentų (kieselsolis, želatina) skaidrinamasis skystis vynui, alui ir sultims! Išgryninamas per 6-24 val. Sudaro kietas nuosėdas. Sudėtyje yra 2...
Želatina
€5,50
Želatina 30%, skysta, 100ml. Specialiai naudojamas vynų, sulčių ir kt. skaidrinimui. Pageidautina naudoti kartu su kieselsoliu (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos, įpilti atskirai). Greitai nuskaidrėja, mažai nusėda. Lengviau...
Askorbo rūgštis - Antioksidantas
€3,50
Askorbo rūgštis (vitaminas C) Askorbo rūgštis (vitaminas C) alaus gamyboje naudojama kaip antioksidantas. Ji padeda: Išvengti oksidacijos: Askorbo rūgštis reaguoja su deguonimi, taip apsaugodama alų nuo oksidacijos ir su tuo...
Sorbistat
€5,50
Sorbistat - Kalio sorbatas Stabilizatorius: apsaugo vynus ir sultis nuo fermentacijos. Taip pat naudojamas pieno produktuose. Granuliuotas, lengvai tirpsta. Vynui: visada naudokite šį produktą su tokia pat sulfitų (CAMPDEN) doze!...
Kieselsol
€6,00
Kieselsol - Vyno, sulčių, alaus skaidriklis Silikagelis, ypač naudojamas vynui, sultims ir kt. skaidrinti. Dažniausiai jis naudojamas kartu su skysta želatina (1 ml kieselsolio + 1 ml želatinos, kuri turi...
Tartar
€7,00
Tartar - Kalio bitartratas Kalio bitartratas (dar vadinamas vyno akmeniu) yra natūrali medžiaga, kuri susidaro vyne dėl cheminių reakcijų tarp kalio ir vyno rūgšties. Nors dažniausiai pastebimas kaip bespalviai arba...
Tannoblanc
€4,50
Tannoblanc - Taninai. Pakuotė: 20g.
Taninų junginys, ypač tinkamas baltiesiems vynams. Jis pasižymi labai geromis antioksidacinėmis savybėmis ir puokšte kitų gerinančių poveikių. Taip pat šiek tiek švelnina vyną. Dozavimas: 0,5-1g/10litrų.
Fermentai, druskos, koncervantai, skaidrinimo piremonės ir kiti elementai naudojami vyno, sidro ir alaus gamyboje.