Cukrus ir Saldūs Priedai

Skirstyti pagal:
Dekstroz?

Dekstrozė

€4,48 – €11,76
 Dekstrozė naudojama įvairiems aludarystės procesams, nuo tankio kėlimo iki karbonizacijos.
Laktoze. Pieno cukrus.

Laktozė

€2,80 – €8,40
Laktozė (pieno cukrus) naudojama suteikti saldumo alui. Laktozė yra nefermentuojama.
Maltodekstrinas

Maltodekstrinas

€2,24 – €5,60
Išgrynintas maltodekstrinas, gautas hidrolizuojant krakmolą, atitinkantį FCC. Tai balti arba šiek tiek geltoni milteliai, vidutiniškai saldaus skonio ir būdingo kvapo.Naudojamas norint pridėti kūno alui (ir vynui). Nefermentuojamas cukrus.
Cukranendri? Cukrus

Cukranendrių Cukrus 1kg

€4,48
Neapdorotas (nerafinuotas) cukranendrių rudasis cukrus. 1kg.
Saldaininis cukrus (rudas)

Saldaininis cukrus (rudas)

€1,12 – €20,16
 Originalus rudasis saldainių cukrus (candi sugar), kurį naudoja daugelis Belgijos alaus daryklų. Ypatingai Dubelių ir Tripelių gamyboje. Prideda alui unikalaus skonio. Taip pat labai tinka vynams, likeriams ir pyragams gaminti arba...
Karbonizacijos lašai "Muntons"

Karbonizacijos lašai "Muntons"

€5,54
"Muntons" karbonizavimo lašai yra idealus būdas karbonizuoti į butelius išpilstytą alų ar sidrą.Skirtingai nuo daugelio rinkoje esančių karbonizavimo lašų, "Muntons Carbonation Drops" karbonizavimo lašai yra specialiai sukurti 500 ml alaus...
Cukrus, Laktozė, Dekstrozė, Maltodekstrinas ir kiti saldūs dalykai.